Even voorstellen
Fractional Needling
Fruitzuurbehandeling
Acties
Prijzen
Wimperlash
Contactformulier

Dr. Tadlea fruitzuurbehandeling

Na het 30e levensjaar heeft de huid meer moeite om dode huidcellen kwijt te raken. Hierdoor wordt de huid dof, grauw en soms schilferig. Onzuiverheden nemen toe en fijne lijntjes worden zichtbaar.

Salon Joke Tempelaars biedt nu een manier om veroudering tegen te gaan met deze fruitzuurbehandeling van Dr. Tadlea. De Real Peel behandeling geeft je een fris, jong en gezond uiterlijk. Het is daarnaast een goede behandelmethode voor huidproblemen als acné, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De peeling kan op het hele lichaam worden aangebracht en is even efficiënt bij mannen als bij vrouwen. 

Behandeling
De behandeling bestaat uit een peeling op basis van glycolzuur - afkomstig uit suikerriet - waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Houd er rekening mee dat je gemiddeld 6 tot 8 peelingsessies met een interval van een week nodig hebt om een goed, zichtbaar resultaat te behalen. Uiteraard wordt het precieze aantal behandelingen overlegd met de schoonheidsspecialiste. 

Voor wie?
De Dr. Tadlea fruitzuurbehandeling is met name geshcikt voor mensen die last hebben van:

  • Acné (littekens);
  • Vroegtijdige huidveroudering;
  • Slecht doorbloede en vale huid;
  • Pigment- of ouderdomsvlekken.

Resultaat
Deze speciale behandeling zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en er een betere doorbloeding van de huid ontstaat. De kleur van de huid wordt mooier, egaler en frisser. Pigmentvlekken vervagen c.q. verdwijnen en de huidporiën verfijnen. 

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en is aan te raden in combinatie met een massage. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

 

 

 

 


 

© joketempelaars.nl

  


   

Joke Tempelaars Zevenhuizen zh