Even voorstellen
Permanente make-up
Hygiene en nazorg
Tarieven PMU
Fractional Needling
Fruitzuurbehandeling
Acties
Prijzen
Wimperlash
Contactformulier

Permanente make-up (PMU) 

Permanente make-up is een geweldige manier om je eyeliner en wenkbrauwen perfect te maken. Geen gedoe meer met een potlood. Je ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en tiptop uit. Plus het gemak dat je ‘s morgens minder lang voor de spiegel hoeft te staan en er nooit meer flets uit ziet.

Wenkbrauwen die onregelmatig of dun zijn (soms staan er helemaal geen haartjes meer) kunnen perfect worden gecorrigeerd. Met de juiste vorm en kleur kan zelfs een enigszins liftend effect worden bereikt. Dus ook als er helemaal geen wenkbrauwhaartjes aanwezig zijn kunnen er mooie wenkbrauwen worden gepigmenteerd.

Eyeliners laten je ogen spreken met mooie smalle lijntjes of bijvoorbeeld brede eyeliners. Bij oudere dames kunnen er zachte, dus niet te opvallende, eyeliners worden gezet. Als je lenzen of een bril draagt is permanente make-up ideaal.

Ultieme hairstroke techniek

Het doel van hairstrokes is om mooie, natuurlijke wenkbrauwen te creëren met fijne haartjes. Vrouwelijk, stijlvol en expressief.

Tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes in worden er in de huid haartjes bijgetekend met een kleurpigment, zodat de wenkbrauwen er nog mooier van vorm en kleur uitzien. Door deze techniek zien jouw wenkbrauwen er heel natuurlijk uit.

Hairstrokes zullen nooit  "streperige" wenkbrauwen zijn: ze lopen op natuurlijke wijze over in de al bestaande wenkbrauwhaartjes. Als je helemaal geen wenkbrauwhaartjes hebt, zorgen hairstrokes ervoor dat je toch natuurlijk uitziende wenkbrauwen krijgt. In overleg zal de dikte bepaald worden; het belangrijkst is dat je je er comfortabel en gelukkig bij voelt. 

 

   

Voor de behandeling

 

Direct na de behandeling

   

   

Voor de behandeling

 

Direct na de behandeling


 

 

   

 

Voor de behandeling

 

Direct na de behandeling


 

 

   

 

Voor de behandeling

 

Direct na de behandelingHoe wordt permanente make-up aangebracht?

PMU wordt met de allernieuwste apparatuur, veilig, betrouwbaar en nagenoeg pijnloos aangebracht. Met een zeer dunne steriele naald wordt het pigment vlak onder de huid aangebracht. Ik werk met pigmenten van Ecuri, deze zijn kleurvast en goedgekeurd door de Keuringsdienst van Waren. Een pigmentatie blijft twee tot vijf jaar mooi, de permanente make-up wordt dan langzaam lichter. Let op: onderstaande foto's zijn direct na de behandeling gemaakt. De pigmentatie zal nog iets afnemen. 

 


 

   

 

Voor de behandeling 

Direct na de behandeling

  

Voor de behandeling 
Direct na de  behandeling

 

 


 

© joketempelaars.nl

 

Joke Tempelaars Zevenhuizen zh